Her kan du købe en billig seng uden du skader din ryg

Det kan godt virke som en dyr investering at købe en seng for mange, men det er utrolig vigtigt at vi køber en seng som vi ligger godt i, og vi må ikke spare så meget på dette område, at det går ud over vores krop. Vi bruger en tredjedel af vores liv i dette møbel, og hvis du kigger på tid, så er der ikke mange andre investeringer her i livet som bliver brugt lige så meget som sengen. Derfor bør du også købe en fornuftig seng.

Det er muligt at spare penge ved at købe en god seng online. Det er efterhånden muligt at købe ganske gode senge online, og som på så mange andre områder, så er det ofte noget billigere at købe sin seng på internettet. Det handler selvfølgelig stadig om at du skal vælge en seng som passer dig, og som er i høj kvalitet, men rådgivningen kan være lige så god på nettet som ude i en butik.

Køb en boxmadras i god kvalitet, hvis du gerne vil have den billigste løsning

Hvis du gerne vil have en helt billig løsning, så bør du gå efter en simpel boxmadras løsning.

Du kan læse denne guide om køb af bomxadras online – her finder du også nogle rigtig gode bud på hvilken boxmadras du bør købe, hvis du samtidig vil undgå at få ondt i ryggen i fremtiden.

En lidt dyre løsning, men super luksus til en lav pris

Det er muligt at købe sin nye seng over 2 år, og selvom du køber en seng til f.eks. 20.000 kroner, så er det slet ikke så galt pr måned. Hvis du derfor ser at du godt kan lave en lidt mere luksus udgave af sengen, så anbefaler vi at man f.eks. går efter en kontinentalseng eller en elevationsseng i stedet for. Her får du et ekstra lag af madras, og hvis alle 3 madrasser af god kvalitet, så vil du have et fantastisk sted at sove de næste 10 år!

Du kan læse mere om køb af kontinentalseng  <—- lige der.

Mange tænker at det er mærkeligt med en elevationsseng, men der er faktisk overraskende mange gode grunde til at købe en elevationsseng. Den koster måske lige 2.000 kroner ekstra, men hvis du f.eks. elsker at læse i sengen, så er det helt oplagt at vælge den frem for den billigere kontinentalseng eller den helt billige løsning med boxmadras og puder.

Du kan læse guide til køb af billig elevationsseng <—- lige der.

Det er godt at spare penge når du køber en seng, hvis du sørger for det stadig er af høj kvalitet. Vi fraråder som udgangspunkt at du køber dine senge hos Bilka eller Jysk, og lignende steder, da flere af de madrasser de bruger i de helt billige senge, faktisk ikke er særlig gode. Et tip er at gå uden om madrasser med purskum og lignende lavkvalitetsskum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *