TID ER VORES VIGTIGSTE VALUTA

For de fleste mennesker er tid blevet lig med penge –  i hvert fald på arbejdspladser. I samme tråd kan man sige, at forstyrrelser på arbejdspladsen er en ”økonomisk tyv” – da den stjæler tid fra os selv og medarbejdere på arbejdspladser… Vi prøver at omgå dette bl.a. ved ar arbejde under transport og presse arbejdskalenderen til det yderste. Men måske er der faktisk nogle værktøjer der kan hjælpe os med at undgå forstyrrelserne og ikke betyder, at vi skal presse os selv så meget.

Et af disse værktøjer kunne være kommunikations-værktøjer af høj kvalitet, fx headsets. De rigtige headsets af højkvalitet kan faktisk hjælpe med at skabe arbejdsro for rigtig mange medarbejdere – ligeyldigt om de taler meget i telefon eller ej. De rigtige headsets isolerer simpelthen for støjen på for eksempel kontoret, hvor der ellers kan være mange forstyrrende og støjende elementer – du behøver altså ikke at arbejde på en kæmpe arbejdsplads, hvor du taler i telefon 80% af tiden for at et headset giver god mening og kan være en rigtig stor besparelse.

Dette betyder, naturligvis også, at er du arbejdsgiver, giver dette også rigtig god mening for dig. Du kan gøre dine medarbejdere en stor tjeneste ved at give dem større og bedre komfort i deres arbejdsdag. De rigtige kvalitets headsets betyder nemlig også, at de kan køre stille klassisk musik eller andet, der enten højner deres koncentrationsevne, gør dem godt tilpas eller effektiviserer deres arbejdsdag. Men samtidig, som nævnt, kan de simpelthen også isolere for lyden. Alt dette vil, ud over, at skabe større medarbejderglæde, spare dig tid og dermed penge – ”Tid er vores vigtigste valuta”!

Det rigtige headset vil hjælpe med at effektivisere og dermed spare tid, både på arbejdet og i privatlivet – uden at gå på kompromis med kvaliteten eller øge følelsen af stress. Tværtimod kan det ligefrem også øge kvaliteten og sænke stressfølelsen ved mere ro og bedre koncentration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *