Custommade bluser

Tøj og mode er mange ting – og mange kvinder, unge som gamle går op i det tøj som de gerne vil gå i. Nogle er så heldige at de selv kan sy deres egne bluser, og vi andre må ty til steder hvor vi kan få syet eller købe det tøj vi godt kan lide. Jeg selv kan godt lide en custommade bluse, når jeg skal en tur i byen, de er lidt mere feminine end så mange andre jeg har haft kigget på. Når jeg kigger efter bluser til kvinder går jeg enten efter det lidt mere feminine når jeg skal til fest, og det lidt mere sportslige, når jeg har brug for det til hverdage. Mode og især bluser til kvinder, har mange forskellige formål – et er som hos mig, de festlige lejligheder, men for de unge tænker jeg at det mere gælder om at følge moden og det de andre går med.

Nu har jeg for nyligt se en del unge mennesker der skulle til festlige begivenheder, og her var der virkelig nogle flotte bluser imellem – ikke bare moderigtige, men også elegante og feminine, så måske er de unge heller ikke helt så ligeglade med hvordan de ser ud når de skal til fest.
Dog kunne jeg godt ønske at der var nogle af deres forældre der lige kunne guide dem lidt hen mod den elegante, feminine retning, men også hvor meget man viser af sin krop – for selv en flot og elegant bluse kan blive ødelagt, hvis den ikke bliver båret efter hensigten.
Jeg kan se at pufærmerne og flæser igen er kommet på mode hos Custommade, og så i alle mulige afskygninger af stof. Her findes der både til hverdagsbrug og selskabslivet. Så selvom jeg ikke lige er til pufærmerne, så var der især en jeg faldt for, en hvid langærmet bluse, der hed Basma – så den røg selvfølgelig ned i min indkøbskurv – det var en bluse som jeg nu bruger både til et forretningsmøde men som også nemt kan anvendes til festlige lejligheder. Ved at den er hvid passer den også ind i alt mit andet tøj.