En sand BMW-ejer tager til et BMW værksted

En BMW er jo ikke en hvilken som helst bil, og hvis man virkelig sætter pris på den, så tager man jo hen til et værksted, som der er den værdig, og det er jo selvfølgelig et BMW værksted.
Selvfølgelig kan der være de gange, hvor der ikke er andet at gøre, hvis nu bilen er gået i stå, og der ikke er et BMW værksted i nærheden, som man kan komme hen til, og man har travlt med at få bilen til at virke igen, så man kan komme videre, hvorfor man må vælge det værksted, som man lige kan finde i nærheden.
Men så fortæller man selvfølgelig andre, der finder ud af det, hvorfor man endte det, og at det ikke var med ens gode vilje.
Det samme kan jo ske, hvis man er involveret i en ulykke, og bilen bliver skadet, men ikke totalskadet, så man vil se på, om man kan fikse den i løbet af relativt kort tid, så den også her kommer til det nærmeste værksted, som der desværre ikke er et værksted for BMW.

Man vælger et BMW værksted hver gang

Men alle de gange, hvor man selv kan bestemme, så tager man til et BMW-værksted, og måske har man et, som man plejer at komme ved, hvor man nogle gange bare kigger forbi for lige at få set på bilen, men det er lige så meget for at snakke med dem, som der er der.
Er man ude i fremmede områder, og der begynder at være noget med ens BMW, så leder man altid efter et værksted, der er egnet til ens bilmærke, og så strækker man den så langt, som bilen kan klare det, selvom det måske var smartest, at man tog det nærmeste værksted.
Skal man have synet bilen, så tager man hen til ens værksted for BMW-biler og får gjort ens bil klar.
Er der noget, som der skal fikses, udskiftes eller repareres, så tager man hen til ens sædvanlige værksted, for man ved og oplever, at de gør det bedst, så der er ingen grund til at vælge noget andet sted, og man håber så sandelig, at det her værksted kommer til at bestå længe.