Er det svært for dig at finde en advokat?

Det vrimler ellers med mange former for advokater derude, som der har specialiseret sig i forskellige emneområder, og der er endda så endnu flere, som der er generelle advokater.
Søger man efter en rent geografisk såsom et advokatfirma københavn, hvor det ikke bare er en enkelt advokat, men ligefrem et helt firma, så kan det også lade sig gøre. Nogle gange ønsker man måske et decideret firma, hvor der er flere advokater under samme tag, selvom en enkelt advokat også kan have et firma, hvilket de fleste jo har, om de arbejder alene eller sammen med andre.
Men det svære består jo i at finde den rette, for sådan en god advokat hænger måske ikke lige på træerne, og der kan være meget på spild, når man hyrer sådan en, hvorfor man kun har et enkelt skud i bøssen for, at tingene kommer til at gå, som man ønsker det, fordi der ikke er mulighed for at anke.

Hvad ønsker du fra denne advokat?

Hvad er det så, der kendetegner en god advokat?
De fleste vil nok svare, at det handler om, at vedkommende har uddannet sig godt et godt sted, har et stort kundekartotek og har vundet en masse sager. Dette er selvfølgelig et punkt, som der er meget vigtigt, men det handler også om, hvorvidt man fungerer sammen med denne advokat.
For man kan svinge med den ene advokat, og så fungerer det ikke så godt med den næste, og det kan så være direkte omvendt med en anden advokat. Sådan er det bare.
Men man vil jo gerne føle, at advokaten virkelig arbejder for ens sag, og at man kan forstå, hvad det er, som advokaten siger, og det ikke er som om, advokaten befinder sig på en sky, hvor vi andre ikke kan følge med.
Oplever man, at advokaten går den ekstra mil for en, så er det næsten med garanti den rette advokat, man er stødt ind i her, og så er det også en, som man ender med at bruge igen og igen til flere opgaver.