Grundlæggende om botox

Du har sikkert hørt om Botox, men du ved måske ikke præcis, hvad det er, eller hvad det bruges til. Botox er et protein, der er afledt af botulinumtoksin, og det bruges almindeligvis til midlertidigt at slappe af i ansigtsmusklerne. Dette kan hjælpe med at reducere synligheden af rynker, fine linjer og kragefødder. Botox bruges også nogle gange til at behandle tilstande som migræne, overdreven svedtendens og muskelspasmer.

Botox virker ved at blokere nervesignalerne til de muskler, der injiceres med giftstoffet. Dette forhindrer musklerne i at trække sig sammen, hvilket kan hjælpe med at reducere synligheden af rynker. Virkningerne af Botox varer normalt i fire til seks måneder, hvorefter muskelaktiviteten vender tilbage til det normale

Prisen for Botox varierer afhængigt af, hvor mange enheder der kræves, og hvilket område eller hvilke områder der skal behandles. Du kan dog forvente at betale alt fra 300 til 1.000 dollars pr. behandlingssession, hvilket svarer til alt mellem 1500-5000 kroner.