Nogle gange, så efterlad bilen derhjemme

Det kan være svært at køre i storbyer. Trafikken er ofte overbelastet, og der er mange fodgængere, cyklister og andre forhindringer, som du skal navigere rundt om. Derudover kan det være svært at finde parkering og dyrt at parkere. Der er dog et par ting, du kan gøre for at gøre det lettere at køre i en storby. For det første skal du planlægge din rute på forhånd og afsætte ekstra tid til forsinkelser i trafikken. For det andet skal du være opmærksom på dine omgivelser og holde øje med fodgængere eller andre potentielle farer. Endelig skal du benytte dig af offentlige transportmuligheder, når det er muligt, for at undgå besværet med at køre og parkere i en overfyldt by. Ved at følge disse tips kan du gøre det lidt nemmere at køre i en storby.

Hvilke storbyer burde man bare gå i?
Der er et væld af fantastiske storbyer at besøge over hele verden, men hvilke af dem bør du gøre et stort nummer ud af at se? Her er ti af de bedste:

1. New York City, USA – Der er en grund til, at denne by kaldes “Big Apple” – den er enorm! Der er noget for enhver smag i NYC, lige fra Times Square’s travlhed til den mere afslappede atmosfære i Central Park.

2. London, England – London er en anden ikonisk by og hjemsted for nogle af de mest berømte vartegn i verden som Big Ben og Buckingham Palace. Det er også et fantastisk sted at smage på traditionel engelsk mad som fish and chips!