Skab en parkeringsplads med pullerter

Måske ved du ikke lige, hvad pullerter, men du kan som det første klikke på linket her, men hvis du ikke gider det, så kan vi løst forklare, at det kan minde om en helle eller en stolpe, hvor sådan en som regel er i metal eller stærk plast, som der står udenfor.
De kan angive, hvor man har et afgrænset område, men man kan også sætte dem op, så man angiver en retning, som folk, biler eller cykler skal køre i.
Man kan have dem i forskellige farver, så man kan se, hvilken side man skal holde til, og så kan man eventuelt udstyre dem reflekser eller andet udstyr til, at man kan se dem om natten og i mørke, så de er nemmere at få øje på, for det er ikke heldigt at køre ind i sådan en.
Og det er da også netop netop dét, som mange bruger dem til, hvor man bruger dem til at vise, hvor folk skal opholde sig eller afgrænse sig til, hvorfor de kan fungere som et slags hegn.
Specielt ved parkeringspladser er de praktiske at anvende.

Pullerter kreerer gode parkeringspladser

Man kan skabe indhegnede parkeringspladser med pullerter, og så kan man sætte kæder op mellem dem, så bilerne ikke kører forvirret rundt eller skaber trafikkaos sådan nogle steder.
Man kan sætte dem op, så de tydeligt viser, hvor båsene er, men hvis det er for meget, så kan man bare vise, hvor den indhegnede parkeringsplads går til, og man kan inddele dette område i sektioner, hvis der er nogle steder, nogle biler må holde, mens andre ikke må.
Desuden kan man bruge de pullerter til at lukke af for på de parkeringspladser, når der er lukket – så skal man så bare sørge for, at alle biler er kommet ud.
Man kan ofte rette de kæder til, hvis man vil have dem til at være nogle andre steder, så man kan hegne den parkeringsplads ind på en anden måde og vise, hvordan folk nu skal parkere, hvis man vil ændre udseendet på parkeringspladsen.