Solidt tømrerarbejde

Hvis du står og mangler noget tømmerarbejde, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er klar til at hjælpe med hvilken som helst tømreropgave, der nu måtte komme foran dig. Hos Finn Vesterholms går vi op i kvalitet. Det er uanset, om du skal have lavet et skur, eller om du skal have lavet en mere gennemgribende renovering. Vi har hjulpet vores kunder med en masse forskellige typer af arbejde, og vores kunder er meget glade for det arbejde, vi lægger for dagen. Vi har derfor en meget rig og bred erfaring for denne her branche, som vi meget gerne vil dele videre.

Hvis du pønser på en idé, så skal du bare komme til os. Du kan derfor være sikker på, at når du kommer til os, så kan du trygt være sikker på, at vi tager hånd om dit projekt og gør vores bedste for, at det kommer i mål. Vi gør et stort forarbejde og lægger derefter et budget, der skal matche opgavens omfang og størrelse. Vores priser er fair, og de er konkurrencedygtige.

Vi kører gerne udenbys og kører gerne langt for at komme hen til kunden. Vi vil meget gerne hjælpe dig i mål med dit projekt. Det er derfor, vi er her. Du kan altid komme til os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du gerne ville have løst. Så kom gerne og få en snak med os, hvis du tænker på et projekt. Så skal vi nok hjælpe dig videre i denne her proces.