Kitchenbutler finansierede mit nye køkken

Jeg havde længe gået og gerne ville have mit gamle og slidt køkken skiftet ud med en af de her nye smarte køkkener som der er nu om stunder i de fleste hjem. Men jeg syntes ikke lige at jeg havde så mange penge liggende under hovedpuden, at det kunne lade sig gøre. Selvom jeg ikke lige havde råd til at få udskiftet mit gamle køkken, så kunne jeg da godt gå og drømme om et nyt køkken, så jeg var faktisk inde på nettet rigtig mange gange for at se hvad der var af spændende køkkener som jeg kunne tænke mig. Det var faktisk rigtig godt at jeg gjorde det, for det endte med at jeg røg ind på Kitchenbutler.dk hjemmeside, hor der stod at de kunne hjælpe med at finansiere det nye køkken.

Kitchenbutler.dk og økonomi

Det var godt nok nemt at finde rundt på Kitchenbutler hjemmeside, og det hjalp mig til at finde ud dels, hvilken køkken jeg ville have og hvad der passede ind i mit køkken og smag. Jeg kontaktede dem, for lige at høre mine muligheder for at få det finansieret, og de var yderst behjælpelig med alle mine forskellige spørgsmål som jeg havde. Jeg fik et ganske uforpligtende tilbud, som jeg i ro og mag, kunne sidde og studere inden jeg tog en beslutning – men et eller andet sted, så havde jeg jo allerede taget beslutningen, jeg havde jo taget den for lang tid siden, men nu kunne jeg få min køkkendrøm opfyldt.