Ro, fællesskab og fordybelse med Yoga

Der er noget særligt ved at komme på et yoga hold – vi er alle forskellige, og på forskellige niveauer i de forskellige stillinger. Jeg selv kan for eksempel være rigtig smidig i en bestemt stilling, og enormt stiv og ubalanceret i en anden – således har de andre der er på holdet det også, men alligevel er vi overordnet på samme niveau, alt afhængig af hvor mange år man har praktiseret yoga. Jeg selv har prøvet forskellige slags yoga, og nogle former var bestemt ikke mig. For mig er Yoga en afslappende sport, hvor kroppen smidiggøres – så jeg har brug for at ligge et stykke tid i stillingerne, og ikke gøre stillingerne alt for hurtigt. Det er der nogle yogalærere der praktiserer. Derfor er det vigtigt at man finder en International certificeret yogalærer.

Yoga – Ro, fællesskab og fordybelse

Med en dygtig og international yoga lærer, der kender teknikkerne og de underliggende årsager til at man ikke kan sove, har stress eller ikke kan finde ro – og har man brug for at komme tilbage til sin krop og den indre ro – så kan jeg anbefale yogagrow.dk der besidder disse kvaliteter. Så bor man i området Hinnerup og Hadsten, så er man så heldig at Yougrow findes her. Egentligt kunne jeg godt tænke mig, at man udbød denne form for yoga og mindfulness på alle arbejdspladser, børnehaver og skoler – for så kunne vi som samfund virkelig spare en masse penge på sygehuskontoen. Det er ikke kun øvelser, der ligger også en livs filosofi bag, som mange kan bruge.