Jeg havde brug for en god skatte advokat

Nu ligger landet sådan at jeg ikke lige kender skatte lovgivningen ud og ind, og nogen gange syntes jeg også at tingene er skrevet så kringlet, at jeg bare ikke fatter hvad der står eller menes med det der er skrevet. Det resulterede så i at jeg skulle til torskegilde som man kalder det – og jeg anede ikke hvad det drejede sig om – så jeg kontaktede en advokat der var ekspert inden for skatte lovgivningen. Det tænker jeg var en rigtig god ide, for jeg havde hverken ondt i maven eller var bange for at jeg havde gjort noget forkert – for jeg havde vendt sagen med Phillipp fra VQA Advokaterne. Det var nemlig således, at jeg kunne få et gratis rådgivningsmøde, som samtidig var personlig rådgivning.

Skat og advokat

Jeg fandt Phillipp ved at søge efter advokat skat på nettet, og han så meget tilforladelig ud på billedet, og det der stod om ham og hans faglighed, gjorde at det var ham jeg valgte. Han var god til at få mig til at falde ned, for jeg var virkelig oppe at køre, og sur på skattevæsenet, da jeg ikke havde den opfattelse at jeg havde gjort noget forkert eller ulovligt. Jeg lavede en aftale med Phillipp om at han tog med, så det gjorde han. Han førte ordet for mig, så jeg kunne bare lade ham tale løs – for han var sat ind i min sag. Der blev talt mange paragraffer, som jeg ikke anede hvad var, og jeg er lykkelig over at han var med.