Rejse til Maldiverne

Maldiverne er en øgruppe bestående af 1192 koraløer, der er grupperet i 26 naturlige atoller langs Det Indiske Ocean. Det er kendt for sine strande, blå laguner og omfattende rev. Hovedstaden Malé har et travlt fiskemarked, restauranter og butikker på hovedgaden Majeedhee Magu og Hukuru Miskiy (også kendt som fredags-moskeen) fra det 17. århundrede, som er lavet af udskåret hvid koral.

En rejse til Maldiverne er ufuldstændig uden et ophold på et af de luksuriøse feriesteder, som tilbyder bungalows over vandet, spabade og dykning. Mange feriesteder har deres egne husrev, som er let tilgængelige fra stranden.

Populære aktiviteter omfatter snorkling, dykning, fiskeri og svømning med hvalhajer, som kan findes omkring Maldiverne fra november til april. Fra juni til august kan man se mantaerokker i Hanifaru Bay. Males islamiske center og Grand Friday Mosque er blandt de mest hellige bygninger i Male. Sultan Park og Nationalmuseet giver et indblik i landets rige fortid, mens Tsunami-monumentet mindes dem, der mistede livet i katastrofen i 2004.

En rejseforsikring anbefales stærkt til alle rejsende til Maldiverne, da lægehjælp er dyrt her. Sørg for, at din forsikring også dækker eventyrlige aktiviteter som f.eks. dykning! Det bedste tidspunkt at besøge Maldiverne er mellem december og april, hvor vejret er tørt og solrigt. monsunvejr forekommer fra maj til november, så undgå at rejse i denne periode, medmindre du ikke har noget imod at blive våd! Alt i alt er Maldiverne et fantastisk sted til en romantisk udflugt eller en afslappende badeferie med masser af ting at se og gøre, uanset om du er på udkig efter eventyr eller bare ønsker at slappe af på stranden med en cocktail i hånden!